Főoldal / Forgalmi hírek

Hírünk folyamatosan frissül! - Módosult a 39-es autóbusz terelőútvonala, új megállóhelyek

2018.09.03 Hétfő 07:55

2018. szeptember 12. 13:45

Új, ideiglenes megállóhelyek a Vértesi úti terelőútvonalon. A 39-es autóbuszok 2018. szeptember 13-án üzemkezdettől mind a két irányban két-két ideiglenes megállóhelyen is megállnak. Az ideiglenes megállók helyét ezen a térképen tekinthetik meg. 

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2018. szeptember 5. 20:17

Az Önkormányzat elkészült a Vértesi és a Szováti utat összekötő új úttal. A 39-es autóbuszok holnap üzemkezdettől, azaz szeptember 6-tól, mind a két irányban rövidebb terelőútvonalon közlekednek, ennek köszönhetően csak néhány perces menetrendi eltérésre kell számítani az utasoknak.

Részletes terelőútvonal:
Szoboszlai út - Vértesi út - a Vértesi út végén jobbra - egyenesen tovább - Szepes bekötő út, majd tovább az eredeti útvonalon.

Az útvonalváltozás miatt a Szepes felé közlekedő 39-es autóbuszok nem érintik a Szováti elágazás elnevezésű megállóhelyet. Az autóbuszokra a fel- és leszállás legközelebb az Ohat utca elnevezésű megállóhelyen lehetséges.

Megértésüket köszöjük!

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2018. szeptember 5.

A munkák miatt a 39-es autóbuszok a mai napon (2018. szeptember 5.) 20 órától üzemzárásig újra Ebes érintésével közlekednek Szepes fele, és vissza.

Megállóhely ezen a terelőútvonalon nem marad ki, azonban jelentős menetidő növekedésre kell számítani!

Megértésüket köszönjük!

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Vágányépítési munkák miatt a kivitelező lezárta a Szováti elágazásnál található vasúti átjárót, ezért a 39-es autóbuszok terelőútvonalon közlekednek.

Szepes irányába: Eredeti útvonal – 4. sz. főút – (balra a felüljáró után) Szennyvíztelepi bejáró út – (jobbra) vasúttal párhuzamos szerviz út – (balra) Szováti út Földes felé – (balra) Szepes bekötő út – tovább az eredeti útvonalon.

Nagyállomás irányába: Eredeti útvonal – Szepes bekötő út – (jobbra) Szováti út Debrecen felé – (jobbra) vasúttal párhuzamos szerviz út – (balra) Szennyvíztelepi bejáró út – (jobbra) 4. sz. főút – tovább az eredeti útvonalon.

Az útvonalváltozás miatt a Szepes irányába található Szováti elágazás elnevezésű megállóhelyet járataink nem érintik. Az autóbuszokra a fel- és leszállás legközelebb az Ohat utca elnevezésű megállóhelyen lehetséges.

Az autóbuszok közlekedésében csak néhány perces menetrendi eltérés várható.

Megértésüket köszönjük!

ÜGYFÉLSZOLGÁLAT
A DKV Zrt. ügyfélszolgálati
feladatait a
DV PARKING Kft. látja el
Ugrás az
elérhetőséghez >>
DKV REKLÁM
Látható, feltűnő,
egyedi!
Ugrás a
reklámoldalra >>
JÁRMŰVEINK
Tekintse meg
járműparkunkat!
Ugrás az
oldalra >>
.