Közösségi közlekedéssel
a zöld környezetért!
ÜGYFÉLSZOLGÁLAT:  +36 52 531 513
ÜGYFÉLSZOLGÁLAT
+36 52 531 513
1 órás mobiljegy

1 ÓRÁS MOBILJEGY

Az 1 órás mobiljegy a Nemzeti Mobilfizetési Zrt. és viszonteladó partnerei mobiltelefonos applikációján keresztül vásárolható meg. Az applikációk Android és iOS rendszerű készülékekre egyaránt letölthetők.

Az applikáción keresztül megvásárolt 1 órás mobiljegy érvényes a DKV Zrt. menetrend szerinti autóbusz-, trolibusz- és villamosjáratain, a vonalak teljes hosszán.
Az 1 órás mobiljegy az első érvényesítéstől számított 60 percig érvényes, mely ez alatt az idő alatt korlátlan számú átszállásra jogosít fel autóbuszok, trolibuszok és villamosok között.

A mobiljegy vásárlása, érvényesítése és ellenőrzése is az applikáción keresztül történik.

A megvásárolt jegyet az utazás megkezdése előtt, a jármű külső felületén az első vagy a második ajtó mellett elhelyezett QR kód leolvasásával kell érvényesíteni.
Az 1 órás mobiljegy használatához minden, az érvényességi időn belül történő átszállás esetén szükséges a járművön elhelyezett kód leolvasása.
Fontos, hogy a megvásárolt 1 órás mobiljegy érvényesítés nélkül nem jogosít fel utazásra, és pótdíjazási eljárást von maga után.
A mobiljegy használata esetén az utasnak rendelkeznie kell az utazási ideje alatt folyamatos adatkapcsolattal működő, az érvényességet jelző animáció megjelenítésére alkalmas, megfelelő töltöttségi állapotú készülékkel.

Jegyellenőrzés esetén az alkalmazás „Jegyeim” menüpontjában az „Érvényes" státuszú jegynél található „Részletek” feliratot megérintve  megjelenik egy kód, amit fel kell mutatni az ellenőrnek leolvasásra.  

Jegyellenőrzés esetén az alkalmazásban az érvényes jegynél megjelenő aztek kódot kell felmutatni az ellenőrnek.

A 60. perc lejárta után a mobiljegy nem használható utazásra, ezt követően pótdíjazást von maga után.

Az 1 órás mobiljegy másra át nem ruházható.

Az 1 órás mobiljegy a vásárlástól számított 6 hónapig használható fel utazásra vagy váltható vissza a mobil alkalmazáson keresztül. A vásárlástól számított 6 hónapon túl nem felhasználható és nem visszaváltható.

Transit DKV
Töltse le applikációnkat Android vagy iOS rendszerű eszközére!
Ügyfélszolgálat
A DKV Zrt. ügyfélszolgálati feladatait a DV PARKING Kft. látja el
Járműveink
Tekintse meg a DKV Zrt. járműparkját!
3D modellek és videók
Villamos 3D modellek és VR filmek