Közösségi közlekedéssel
a zöld környezetért!
Általános kombinált bérlet

PAPÍR ALAPÚ ÁLTALÁNOS BÉRLET

Az általános bérlet a DKV Zrt. menetrend szerinti autóbusz-, trolibusz- és villamosjáratain, a vonalak teljes hosszán,a Társaság által kiállított fényképes általános bérletigazolvánnyal együtt érvényes.
Az érvényességi idő alatt korlátlan számú utazásra jogosít.

A félhavi bérletszelvény érvényessége: az I. félhavi bérletszelvény adott hónap 6-án üzemkezdettől, adott hónap 20-án üzemzárásig, míg a II. félhavi bérletszelvény adott hónap 21-én üzemkezdettől a következő hónap 5-én üzemzárásig használható.

A havi bérletszelvény az adott hónap 1-jén üzemkezdettől, vagy időszakon belüli vásárlás esetén a vásárlástól, a következő hónap 5-én üzemzárásig használható.

Az éves bérlet csak elektronikus formában vásárolható meg.

Az első utazás megkezdése előtt az érvényes bérletigazolvány sorszámát tintával, olvashatóan, javítás nélkül kell feltüntetni a szelvény megfelelő rovatába.

A bérletszelvényt az érvényes arcképes igazolvánnyal együtt felszálláskor és ellenőrzéskor fel kell mutatni, az ellenőrzést végző személynek kérésre át kell adni.

Az érvényesített bérletszelvény másra át nem ruházható.

 

ELEKTRONIKUS ÁLTALÁNOS BÉRLET

Az elektronikus általános bérlet érvényes a DKV Zrt. menetrend szerinti autóbusz-, trolibusz- és villamosjáratain, a vonalak teljes hosszán.
Az érvényességi idő alatt korlátlan számú utazásra jogosít.

Az elektronikus általános bérlet a www.dkvejegy.hu internetes oldalon, valamint az állandó bérletpénztárakban, a DKV. Zrt. megbízott ügyfélszolgálatán, illetve egyes időszakos pénztárban, a kártyatípusú személyi igazolványra és Debrecen városkártyára vásárolható meg.

Az elektronikus félhavi bérletszelvény érvényessége: az I. félhavi bérletszelvény adott hónap 6-án üzemkezdettől, adott hónap 20-án üzemzárásig, míg a II. félhavi bérletszelvény adott hónap 21-én üzemkezdettől a következő hónap 5-én üzemzárásig használható.

Az elektronikus havi bérlet az adott hónap 1-jén üzemkezdettől, vagy időszakon belüli vásárlás esetén a vásárlástól a következő hónap 5-én üzemzárásig használható.

Az elektronikus éves bérlet a naptári év első napján üzemkezdettől a következő év 5. napján üzemzárásig használható.

Ellenőrzéskor a személyi igazolványt, vagy a Debrecen Városkártyát, melyre a bérlet fel lett töltve az ellenőrnek fel kell mutatni.

Az elektronikus bérlet másra át nem ruházható.

Transit DKV
Töltse le applikációnkat Android vagy iOS rendszerű eszközére!
Ügyfélszolgálat
A DKV Zrt. ügyfélszolgálati feladatait a DV PARKING Kft. látja el
Járműveink
Tekintse meg a DKV Zrt. járműparkját!
3D modellek és videók
Villamos 3D modellek és VR filmek