Közösségi közlekedéssel
a zöld környezetért!
Csere és visszaváltás díja

A bérletszelvények cseréjének és visszaváltásának módját a Közszolgáltatási szerződés szabályozza.

Bérletcsere:

A bérletszelvény javított igazolványszámmal vagy sérült állapotban utazásra nem jogosít.

Abban az esetben, ha a bérletszelvény megrongálódott, vagy a bérlet sorszámában az érvényességi ideje alatt változás, tévesztés, átírás történt, az utas kérheti a már megvásárolt bérletszelvényének kicserélését. Amennyiben a jogosult adataiban a bérletszelvény érvényességi ideje alatt változás következik be, ezáltal igazolványának száma változik, köteles bérletszelvényét a cseredíj ellenében kicseréltetni.

Az arcképes igazolvány használatához kötött értékszelvények cseréjére kizárólag abban az esetben van lehetőség, ha a kicserélni kívánt értékszelvény érdemi adatot tartalmazó része nem hiányzik, valamint sorszáma azonosításra alkalmas állapotban van. A csere az eredetivel megegyező paraméterekkel (érvényességi intervallum, típus) történik.

A bérletszelvény tehát csak ugyanolyan típusúra cserélhető! A csere bérletszelvény érvényessége csak a leadott bérletszelvény érvényességével megegyező lehet.

Értékszelvények visszaváltása:

A teljes havi és félhavi bérletszelvények az érvényesség kezdetéig teljes értékben válthatók vissza a visszaváltási kezelési költség ellenében. A teljes havi bérletek a tárgyhó 15-én pénztárzárásig 50%-os értéken visszaválthatók, a visszaváltási kezelési költség ellenében.

A visszaváltásra az DKV Zrt. megbízott Ügyfélszolgálati irodájában (Debrecen, Füredi u. 27.; Malompark) H-Cs: 8-17 óráig; P: 8-16 óráig van lehetőség.

Jegyek visszaváltása: az árváltozást követő három hónap alatt fel nem használt vonaljegyeket és hiánytalan tömbjegyeket vásárolja vissza a Társaság. A visszaváltás a három hónap letelte után, az Ügyfélszolgálaton történhet meg.

Transit DKV
Töltse le applikációnkat Android vagy iOS rendszerű eszközére!
Ügyfélszolgálat
A DKV Zrt. ügyfélszolgálati feladatait a DV PARKING Kft. látja el
Járműveink
Tekintse meg a DKV Zrt. járműparkját!
3D modellek és videók
Villamos 3D modellek és VR filmek