Közösségi közlekedéssel
a zöld környezetért!
ÜGYFÉLSZOLGÁLAT:  +36 52 531 513
ÜGYFÉLSZOLGÁLAT
+36 52 531 513
Csoportos diákjegy

Érvényes a DKV Zrt. által közlekedtetett menetrend szerinti autóbusz-, trolibusz- és villamosjáratokon, a vonalak teljes hosszán.

A csoportos diákjegy a rajta feltüntetett naptári napon, üzemkezdettől üzemzárásig, az együttutazók korlátlan számú utazására érvényes.

 A csoportos diákjeggyel, annak érvényességi ideje alatt, 10 főnként egy nagykorú személy kíséretével, a kísérőn felül minimum 10 tanuló utazhat együtt, ugyanazon a járművön. A csoportos diákjegy mellett, a tanulóknak az utazás ideje alatt a diákigazolványukat is maguknál kell tartani.

Csoportos diákjegy vásárlására előzetes megrendelés alapján, a DKV Zrt. megbízott ügyfélszolgálatán van lehetőség. A megrendelő letölthető honlapunkról vagy átvehető az ügyfélszolgálaton.

A megrendelő kitöltéséhez szükséges adatok: az utazásban résztvevő diákok neve és diákigazolványuk száma, óvodások esetén az óvodások neve és azok óvodalátogatási igazolásának
a száma, valamint a nagykorú kísérők neve és valamely arcképes igazolványuk (személyi igazolvány, útlevél, vezetői engedély) száma.


A megrendelőlapon kérjük, tüntessék fel az utazás időpontját is!

A kitöltött megrendelőlapot személyesen vagy elektronikus formában (e-mail, fax) kérjük visszajuttatni a megbízott Ügyfélszolgálatunkra, ahol ez alapján állítják ki a számlát.

Utazni a számla és a megrendelő együttes felmutatásával lehet. Ellenőrzéskor a megrendelőn szereplő óvodások és/vagy iskolások óvodalátogatási igazolását és/vagy diákigazolványát, valamint a kísérők fényképes igazolványát is fel kell mutatni.

Transit DKV
Töltse le applikációnkat Android vagy iOS rendszerű eszközére!
Ügyfélszolgálat
A DKV Zrt. ügyfélszolgálati feladatait a DV PARKING Kft. látja el
Járműveink
Tekintse meg a DKV Zrt. járműparkját!
3D modellek és videók
Villamos 3D modellek és VR filmek