Közösségi közlekedéssel
a zöld környezetért!
DKV hírek
28
JÚL

Folyamatosan figyelemmel kísérjük a járványhelyzet alakulását, és döntéseinket mindig az aktuális helyzetnek megfelelően hozzuk meg Debrecenben.

21
JÚL

2020. július 19. és szeptember 15. között rendezik Debrecenben a Nagyerdei Szabadtéri Játékok elnevezésű programsorozatot.

21
JÚL

A Guinness 2020. július 20-án hitelesítette és jegyezte be Magyarország legnagyobb, a közösségi közlekedési társaságok által használt, egymástól különböző nyakkendő gyűjteményének a rekordját.

16
JÚL

Másfél év szünet után 2020. július 18-tól újra szállít utasokat a debreceni Zsuzsi vasút. Az elmúlt időszakban csaknem 800 millió forintos kormányzati támogatásból korszerűsítettek mozdonyokat, vagonokat, a Ruyter utcai állomás épületeit és a vasúti pálya egy részét – jelentette be Barcsa Lajos alpolgármester 2020. július 16-án. Az ünnepi eseményen részt vett és beszédet mondott Révész Máriusz kormánybiztos, Tasó László országgyűlési képviselő és az erdei vasút tulajdonosi jogait gyakorló DKV Zrt. vezérigazgatója, Nagy Attila is.

15
JÚL

A biztonságos villamosközlekedés, valamint az 1-es villamos vonal forgalmának fenntartása érdekében a DKV Zrt. több pályaszakaszon felújítási munkákat végez 2020. július 27. és augusztus 16. között. 

Transit DKV
Töltse le applikációnkat Android vagy iOS rendszerű eszközére!
Ügyfélszolgálat
A DKV Zrt. ügyfélszolgálati feladatait a DV PARKING Kft. látja el
Járműveink
Tekintse meg a DKV Zrt. járműparkját!
3D modellek és videók
Villamos 3D modellek és VR filmek