Közösségi közlekedéssel
a zöld környezetért!
DKV hírek
30
OKT

A DKV Zrt. tájékoztatja az utasokat, hogy 2020. november 1-jén, vasárnap 19:00 órától rendezik meg a DVSC – WKW ETO FC labdarúgó mérkőzést a Nagyerdei Stadionban.

16
OKT

A DKV Zrt. tájékoztatja az utasokat, hogy 2020. október 18-án, vasárnap 20:00 órától rendezik meg a DVSC – DOROGI FC labdarúgó mérkőzést a Nagyerdei Stadionban.

16
OKT

Az elmúlt időszak fontos volt a debreceni közösségi közlekedés életében, hiszen a Zöld Busz mintaprojekt keretein belül először a cívisváros lakói próbálhatták ki a teljesen elektromos hajtású Mercedes eCitaro típusú autóbuszt. 

Kérjük mondják el tapasztalataikat az autóbusszal kapcsolatban: 

Utaztam az autóbusszal                                                           
Nem utaztam az autóbusszal 

 

09
OKT

Debrecen Megyei Jogú Város Önkormányzatának döntése értelmében a mai naptól pótdíjat fizetnek azok az utasok, akik a DKV Zrt. autóbusz-, trolibusz- és villamos járatain nem viselnek, vagy helytelenül használják a maszkot. 

08
OKT

Október 1-én indult el a Nemzeti Mobilfizetési Zrt. és a DKV Zrt. közös szolgáltatása, a közlekedési mobiljegy. Egy hét alatt több százan éltek a valamennyi járaton elérhető készpénzmentes, könnyű és kényelmes utazási lehetőséggel, amelyhez csupán egy applikáció letöltése szükséges – jelentette be Barcsa Lajos alpolgármester, Veres Mihály, a Nemzeti Mobilfizetési Zrt. vezérigazgatója és Nagy Attila, a DKV Zrt. vezérigazgatója.

Transit DKV
Töltse le applikációnkat Android vagy iOS rendszerű eszközére!
Ügyfélszolgálat
A DKV Zrt. ügyfélszolgálati feladatait a DV PARKING Kft. látja el
Járműveink
Tekintse meg a DKV Zrt. járműparkját!
3D modellek és videók
Villamos 3D modellek és VR filmek