Főoldal / Hírek

DKV menetrend a Google Térképen is

Megfelelő előkészületi és szakmai munkát követően, 2017. szeptember 1-jétől a Google Térkép útvonaltervezőjében is, mindenki számára elérhető a DKV menetrend. Így a Társaság az utazást megkönnyítő menetrendi tájékoztató felületeit, a látássérültek számára is elérhető, valós idejű adatokat tartalmazó transIT DKV mobil applikáció és a DKV honlapján elérhető menetrendi kereső illetve útvonaltervező mellett, egy újabb szolgáltatással bővítette.

A DKV Debreceni Közlekedési Zrt. az elmúlt években nagy hangsúlyt fektetett az online utas tájékoztató szolgáltatások bevezetésére és fejlesztésére. Régóta felmerülő igénynek tettünk eleget azzal, hogy a DKV menetrend „felkerült” a Google Térkép által nyújtott menetrendi szolgáltatásai közé.
A hónapokon át tartó tesztüzemben a Google munkatársaival arra törekedtünk, hogy a lehető legegyszerűbben és leggyorsabban jelenjenek meg az információk a felületen, ezzel
is megkönnyítve a helyi utazást.

A Google Térképen található menetrend statikus adatokat tartalmaz, de a városi nagyobb rendezvényekhez igazított – Campus, Augusztus 20., Szilveszter stb. – menetrend szerinti különjáratok is megjelennek majd az útvonaltervező felületen.
Ezzel az új debreceni online szolgáltatással nem csak a helyi lakosok, hanem a városunkba érkező turisták, diákok utazását is megkönnyítjük.

A Google Térkép célja, hogy minél átfogóbb és pontosabb információval támogassa a felhasználókat a tájékozódásban. Havonta több mint egymilliárdan használják az interaktív térképet világszerte, közülük sokan közösségi közlekedéssel kapcsolatos információkat keresnek. A DKV menetrenddel bővített Google Térkép alkalmazás Androidon és iOS-en is elérhető, illetve
a maps.google.hu weboldalon.

Azok az utasaink, akik pedig valósidejű adatokkal szeretnék megtervezni utazásukat továbbra is egyszerűen és kényelmesen használhatják a TransIT DKV mobil applikációt.

ÜGYFÉLSZOLGÁLAT
A DKV Zrt. ügyfélszolgálati
feladatait a
DV PARKING Kft. látja el
Ugrás az
elérhetőséghez >>
DKV REKLÁM
Látható, feltűnő,
egyedi!
Ugrás a
reklámoldalra >>
JÁRMŰVEINK
Tekintse meg
járműparkunkat!
Ugrás az
oldalra >>
.