Főoldal / Hírek

Közlekedési verseny játékszabályzat

AUTÓMENTES NAP DEBRECEN

2017.szeptember 17.

DKV KÖZLEKEDÉSI JÁTÉK SZABÁLYZATA

REGISZTRÁCIÓ:

A játékra 9.00 -11.00 óra között lehet regisztrálni a Petőfi téren felállított DKV sátornál. A versenyzők itt kapják meg menetfelszerelésüket: a feladatokat tartalmazó menetlevelet, 1 db menetjegyül szolgáló szelvényt és a játék szabályait tartalmazó tájékoztatót. A versenyzők a szabályzat átvételével tudomásul veszik a játék szabályait és az utazás feltételeit, melyet a regisztrációs íven aláírásukkal igazolnak. Minimum 2, maximum 6 fős csapatok indulhatnak a versenyen.

 

UTAZÁSI FELTÉTELEK:

A regisztrációnál megkapott utazási szelvénnyel, a verseny napján, a csapat minden tagja egyszerre utazhat a DKV menetrend szerint közlekedő járművein. Minden járművön ugyanazt a szelvényt kell érvényesíteniük a csapatoknak, ügyelve arra, hogy mindkét oldal mindkét végét lehet kezelni, a lényeg, hogy jól látható legyen a dátum. Felülbélyegzett utazási szelvény a verseny szempontjából értékelhetetlen, ezért azt nem áll módunkban elfogadni. A felülbélyegzés elkerülhető, ha figyelembe veszik, hogy a készülék felülről nyomtat a behelyezett rész végéhez közelebb eső felületen.

A beérkezés időpontja a kitöltött totó leadása. A pontos idő rögzítésével és a menetlevelek összegyűjtésével zárul le a játék a csapatok számára. Eredményhirdetés 14.30 órakor lesz, a DKV Zrt. sátránál!

Figyelem!

Az utazási szelvények kizárólag a sorszámban egyező menetlevéllel együtt, szeptember 17-én, 9.00-13.30 óra között érvényesek! Ugyanakkor nem jogosít utazásra azokon a DKV viszonylatokon, amelyek a feladatok helyszínének megközelítési körébe nem esnek bele! Nem használható fel például az ondódi, macsi, vagy józsai járatokon. Aki az utazási szelvényét, vagy menetlevelét elveszíti, kiesik a játékból.

 

Minden játékos illetve regisztrált látogató, aki karszalagot visel, ingyen léphet be a Vidámpark területére, és ülhet fel a Kisvasútra. Az ingyenesség az Állatkertbe történő belépésre nem vonatkozik.

ÜGYFÉLSZOLGÁLAT
A DKV Zrt. ügyfélszolgálati
feladatait a
DV PARKING Kft. látja el
Ugrás az
elérhetőséghez >>
DKV REKLÁM
Látható, feltűnő,
egyedi!
Ugrás a
reklámoldalra >>
JÁRMŰVEINK
Tekintse meg
járműparkunkat!
Ugrás az
oldalra >>
.