Főoldal / Hírek

Megújultunk!

Mostantól megújult külsővel, a már megszokott hasznos, friss tartalommal, az aktuális forgalmi hírekkel és menetrenddel állunk az utasaink rendelkezésére.

Társaságunk 2009 óta működtette régi weboldalát. A mai felgyorsult IT világban,  egy közösségi közlekedési társaságnak elengedhetetlen a mai kornak megfelelő központi weblap.

Az új www.dkv.hu internetes oldal 2015. november 11-től bárki számára elérhető. Az új, fiatalos, modern, dinamikus weboldal megújult külsővel, a régi tartalom újragondolásával segíti a helyi közösségi közlekedésben résztvevő utasok tájékozódását.

A megújult honlapunkon továbbra is a legfrissebb forgalmi, közlekedési hírek, az aktuális menetrendek olvashatóak, mindemellett a társaságot érintő hírek, érdekességekről és eseményekről mostantól külön menüben olvashatunk.

A helyi utazás megkönnyítésére központi helyet kapott az útvonaltervező és a menetrendi kereső funkció, mellyel gyorsan, egyszerűen, néhány kattintást követően otthonról, bárki kényelmesen tervezheti meg az utazását.

A weboldallal kapcsolatos észrevételeit elküldhetik a mobilapp@dkv.hu e-mail címre.

Kellemes böngészést és jó időtöltést kívánunk!

ÜGYFÉLSZOLGÁLAT
A DKV Zrt. ügyfélszolgálati
feladatait a
DV PARKING Kft. látja el
Ugrás az
elérhetőséghez >>
DKV REKLÁM
Látható, feltűnő,
egyedi!
Ugrás a
reklámoldalra >>
JÁRMŰVEINK
Tekintse meg
járműparkunkat!
Ugrás az
oldalra >>
.