Főoldal / Hírek

Debrecen Drive - hatalmas siker

Nagy érdeklődés fogadta a Debrecen Drive-on kiállított új Mercedes-Benz Conecto G autóbuszt, mellyel először itt találkozhatott a nagyközönség. Az új csuklós buszon kívül megcsodálhatták a látogatók a Reform 500-at, a Volvo autóbuszt, a trolit, a nosztalgia villamost, a KCSV-t, a CAF-ot és egy különleges úttisztító gépet az Unimogot is. A sok izgalmas közlekedési érdekességeken túl a Vigyázz rám! kampányt is szemügyre vehették a kíváncsiskodók.

Pályakereső játék is várta a családokat. A játékosok a Job Streeten tudtak regisztrálni és a menetlevelüket megszerezni, majd a DKV sátornál egy totó kitöltése volt a feladat. A totó megfejtése közben érdekes közlekedési információkat tudhattak meg a válaszadók. A következő állomáson egy Tujatanoda kisfilmet kellett megnézni, és az utolsó helyszínen a villamosokat lehetett kívül-belül bejárni. Az állomásokon a feladatkitöltők pecsétet kaptak, és aki mind a négy pecsétet összegyűjtötte egy varázsgömbbe dobhatta szelvényét.

Vasárnap 16 órakor volt a sorsolás, a nyertesek 3db DKV bérlettel, 2db Campus napijeggyel és a fődíjjal egy hoverboarddal lettek gazdagabbak. A játék nagy népszerűségnek örvendett, összesen 120 fő ért célba.

A résztvevőknek fantázia névvel kellett regisztrálni, így a nyertesek a következők lettek:

DKV havi bérletet nyertek: Gergő, BOB, Pista

Campus Fesztivál napijegyet nyertek: Tiamia, Nótinék

és a Nimendee Kft. által felajánlott hoverboardot nyerte: Tomi Vonat 

Gratulálunk a nyerteseknek és köszönjük a nagyszerű játékot a látogatóknak!

A rendezvényen készült képek itt találhatók.

ÜGYFÉLSZOLGÁLAT
A DKV Zrt. ügyfélszolgálati
feladatait a
DV PARKING Kft. látja el
Ugrás az
elérhetőséghez >>
DKV REKLÁM
Látható, feltűnő,
egyedi!
Ugrás a
reklámoldalra >>
JÁRMŰVEINK
Tekintse meg
járműparkunkat!
Ugrás az
oldalra >>
.