Főoldal / Hírek

"VAT?" Mobility! - játék oktatási intézményeknek

Kedves óvodai, általános iskolai és középiskolai Pedagógusok!

A DKV Zrt. az Európai Mobilitási Hét keretében játékra invitálja Önöket. Bízunk abban, hogy kitörően nagy lelkesedéssel vesznek részt játékunkban, nem Önök, mint pedagógusok, hanem a gyerek is.

A játék felhívását és részletes szabályzatot a lentebbi sorokban olvashatják.

Debrecen Megyei Jogú Város megbízásából ebben az évben is a DKV Debreceni Közlekedési Zrt. szervezi Debrecenben az Autómentes Napot. Az eddigiektől eltérően, az idén az Európai Mobilitási héten szeptember 16. és 22. között is szervezünk programokat.

Mivel az Autómentes Nap mindig hétvégére esik, az iskolák nem tudnak szervezetten csatlakozni a programokhoz. Úgy gondoltuk, hogy az idén először, a Mobilitási Hét keretében hirdetünk a debreceni óvodák, általános és középiskolák számára pályázatot.

A felhívás lényege, olyan megmozdulás szervezése az oktatási intézményen belül, mely népszerűsíti a fenntartható városi közlekedést, előtérbe helyezve a környezetbarát közlekedési módokat, többek között a közösségi közlekedést.

Az intézményen belül szervezett aktivitások módját, milyenségét nem kötjük meg, csak példaként említünk néhányat:

  • rajzverseny
  • közlekedéssel kapcsolatos tanóra megtartása
  • szelfi készítés autóbuszon, trolibuszon, villamoson iskolába menet, mely igazolja, hogy legalább egy nap autó helyett a közösségi közlekedést választották. Erre a napra a 2019. szeptember 18-át javasoljuk, ugyanis ezen a napon díjmentes lesz az utazás a forgalmi engedély felmutatásával.
  • közlekedési KRESZ-verseny megtartása iskolán vagy osztályon/csoporton belül
  • versírás, vagy meseírás a közösségi közlekedés, környezetvédelem jegyében

Az aktivitásról fotót kell készíteni, el kell küldeniük az intézményeknek, a kommunikacio@dkv.hu e- mail címre. A beküldött képet/képeket a Facebook-on tesszük közzé.

A nyerteseket három kategóriában hirdetjük ki; óvoda, általános iskola és középiskola. A lekedveltebb osztály külön ajándékban részesül, míg az az intézmény ahonnan a benyújtott pályázatokra összesítésben a legtöbb kedvelés érkezik különjáratot nyer.

A "VAT?" Mobility játék részletes leírását és szabályzatát itt olvashatják, és tölthetik le, vagy intézményük titkárságán is megtekinthetik, melyet e-mailben elküldtünk.

Részvételükre számítunk! Sok sikert és jó játékot kívánunk! embarassed

ÜGYFÉLSZOLGÁLAT
A DKV Zrt. ügyfélszolgálati
feladatait a
DV PARKING Kft. látja el
Ugrás az
elérhetőséghez >>
DKV REKLÁM
Látható, feltűnő,
egyedi!
Ugrás a
reklámoldalra >>
JÁRMŰVEINK
Tekintse meg
járműparkunkat!
Ugrás az
oldalra >>
.