Főoldal / Hírek

Közlekedés objektíven

Szeretsz fényképezni? Kedvenc témád a közlekedés? Különösen a busz, troli, vagy vili?
Akkor TE vagy a mi emberünk! cool

Várjuk közösségi közlekedési témájú képeidet Facebook üzenetben!
Minden nap egy-egy képet közzéteszünk Facebook és Insta oldalunkon.

A kép témája lehet egy forgalmi helyzet, vagy utazás közben, akár egy elkapott különleges pillanat, készülhet napközben, este, éjszaka, hajnalban. A képet lőheted járművön, úton, járdán, szoba ablakából, megállóból vagy ahol éppen meglátod azt a pillanatot, ami neked éppen kedves, vagy ihletet ad. Sőt készülhet ma vagy holnap, de az sem kizáró ok, ha már korábban készítetted.

Küldd el nekünk ha meg szeretnéd mutatni másoknak is! Bármilyen képet szívesen veszünk. J A lényeg, hogy kapcsolódjon a DKV-hoz, a közösségi közlekedéshez.

A kép készítéséhez szükséges szabályok:
A képet mindenképpen úgy kell elkészítened, hogy azon járókelők, utasok, autósok, egyszóval személyek ne legyenek beazonosíthatóak. A direkt termékmegjelenítés tilos a képeken, nem reklámozunk semmit és senkit! Csak azokat a képeket tesszük közé, melyek ezeknek a feltételeknek megfelel.

Kérjük, hogy a kép elküldésekor írd meg nekünk, hogy milyen profil névvel tehetjük közzé a képedet – teljes név, nick név, becenév, fotós művész név, felhasználónév.

A képek felhasználása: A fénykép elküldésével hozzájárulsz ahhoz, hogy a jövőben, külön engedélykérés nélkül felhasználhassuk azt promóciós, információ közzétételi és egyéb célokra, akár nyomtatott vagy elektronikus formában.

Természetesen minden közzétételkor, megjelentetéskor megjelöljük a fénykép készítőjét.

FONTOS! Ez nem verseny, vagy pályázat. Nyeremény nincs. Egyszerűen csak kíváncsiak vagyunk arra, hogy Ti, hogy látjátok a közösségi közlekedést, a DKV-t objektíven keresztül.

Nincs beküldési határidő, nincs játék vége. A képeket folyamatosan várjuk, és folyamatosan tesszük közé, napszaknak, időjárásnak megfelelően, amikor a kép hangulata alapján aktuálissá válik. J

Kövess minket Instán, lájkolj minket Face-en, hogy elsőként értesülj arról, amikor a fényképedet megjelentetjük! J

Facebook: dkv_debrecen               Insta: @dkvdebrecen

ÜGYFÉLSZOLGÁLAT
A DKV Zrt. ügyfélszolgálati
feladatait a
DV PARKING Kft. látja el
Ugrás az
elérhetőséghez >>
DKV REKLÁM
Látható, feltűnő,
egyedi!
Ugrás a
reklámoldalra >>
JÁRMŰVEINK
Tekintse meg
járműparkunkat!
Ugrás az
oldalra >>
.