Közösségi közlekedéssel
a zöld környezetért!
DKV hírek
Bérletigazolványok érvényességi ideje
2020. március 19.

Az utazási kedvezmények zavartalan biztosítása érdekében, a járványügyi veszélyhelyzetre tekintettel a DKV Zrt. minden típusú (nyugdíjas, tanuló, kisgyermekes) bérletigazolvány érvényességét meghosszabbítja.

A rendelkezés a 2020. március 15. és 2020. június 30. között lejáró papír alapú illetve elektronikus kedvezményes bérletigazolványokra vonatkozik. Ezeket az igazolványokat 2020. június 30-ig tudják használni az utasok.

Felhívjuk utasaink figyelmét, hogy az igazolványok érvényességének meghosszabbítása nem jelenti a bérletek érvényességének és felhasználási szabályainak változását.

A társaság a fentieken túl 2020. június 30-ig minden további, közszolgáltatási utazási kedvezményre jogosító, lejáró igazolványt, igazolást és utalványt elfogad az DKV Zrt. járatain történő utazáshoz.

 Kérjük az utasokat, hogy a járványügyi helyzetre való tekintettel, a fent megjelent időszakban bérletigazolvány készítése miatt ne keressék a bérletpénztárakat.

Válasszák a gyors és praktikus megoldást! Vásárolják meg bérleteiket otthonról, a www.dkv.hu weboldalon. Online bérletvásárlásra csak azoknak van lehetősége, akik új típusú elektronikus személyigazolvánnyal rendelkeznek.

Transit DKV
Töltse le applikációnkat Android vagy iOS rendszerű eszközére!
Ügyfélszolgálat
A DKV Zrt. ügyfélszolgálati feladatait a DV PARKING Kft. látja el
Járműveink
Tekintse meg a DKV Zrt. járműparkját!
3D modellek és videók
Villamos 3D modellek és VR filmek