Közösségi közlekedéssel
a zöld környezetért!
DKV hírek
Téves hír az Origón: Nem hosszabbították meg a bérletek érvényességi idejét
2020. március 23.

A DKV Zrt. tájékoztatja utasait, hogy az egyik országos hírportálon 2020. március 22-én megjelent cikk főcíme téves. A bérletek érvényességi idejét, a veszélyhelyzet idejére sem hosszabbították meg Magyarországon

Mint, ahogy arról a DKV Zrt. már hírt adott, a március 15-e után lejáró, kedvezményre jogosító, nyugdíjas, tanuló és kisgyermekes BÉRLETIGAZOLVÁNYOK érvényességi idejét hosszabbította meg a társaság, egyelőre 2020. június 30-ig. Ettől függetlenül, a bérleteket továbbra is meg kell vásárolnia az utasoknak, ha igénybe akarják venni szolgáltatásainkat.

A társaság a fentieken túl 2020. június 30-ig minden további, közszolgáltatási utazási kedvezményre jogosító, lejáró igazolványt, igazolást és utalványt elfogad az DKV Zrt. járatain történő utazáshoz.

Kérjük az utasokat, hogy a járványügyi helyzetre való tekintettel, a fent megjelent időszakban bérletigazolvány készítése miatt ne keressék a bérletpénztárakat.

Felhívjuk a figyelmet, hogy a DKV Zrt. utasainak lehetősége van online bérletvásárlásra is.

Akik új típusú személyigazolvánnyal, illetve diákigazolvánnyal rendelkeznek, a www. dkv.hu weboldalon, otthonról is megvásárolhatják bérleteiket.

A fertőzés terjedésének elkerülése érdekében, amennyiben megfelel a feltételeknek, ne álljon sorba a bérletpénztárakban, hanem otthonról, kényelmesen vegye meg következő havi bérletét.

Debrecen, 2020. március 23.

Transit DKV
Töltse le applikációnkat Android vagy iOS rendszerű eszközére!
Ügyfélszolgálat
A DKV Zrt. ügyfélszolgálati feladatait a DV PARKING Kft. látja el
Járműveink
Tekintse meg a DKV Zrt. járműparkját!
3D modellek és videók
Villamos 3D modellek és VR filmek