Közösségi közlekedéssel
a zöld környezetért!
DKV hírek
Utazz a diákigazolványoddal!
2021. január 28.

Túl nagy volt a sor? Otthon hagytad vagy elfelejtetted megvenni a bérletedet? Van egy megoldásunk! Vedd meg a havi bérletedet a diákodra, sorban állás nélkül! Ehhez nem kell más csak a mobilod! Ilyen egyszerű!

Keresd a www.dkv.hu oldalon az Online jegy- és bérletvásárlási lehetőséget, klikkelj www.dkvejegy.hu-ra! Kövesd a felület utasításait és vedd meg a diákigazolványodra a bérleted!

 Milyen típusú bérletek válthatók meg diákigazolvánnyal?  

  • Tanuló havi kombinált bérlet
  • Tanuló negyedéves kombinált bérlet
  • Kiegészítő tanuló havi kombinált bérlet

 A vásárlás egyszerű lépései:  

  1. Egy rövid regisztrációval kezdődik a vásárlás. Ezután meg kell adnod a név mellett a diákigazolvány számodat, valamint azt, hogy milyen típusú bérletet szeretnél vásárolni. A felületen az adatok módosíthatók. Akár több személyt is rögzíthetsz a felületre, a vásárlásaid sablonokba is rendezhetők.
  2. A következő vásárlás során a sablont kell csupán megnyitnod, melyből az aktív tételeket a kosárba helyezheted. A felület felajánlja számodra automatikusan az aktuális érvényességi időt.
  3. Az értékszelvény árának kiegyenlítése a bankkártya segítségével történik. A nyugta vagy számla a regisztráció során megadott e-mail címre érkezik. Ha szükséges van rá, nem kell mást tenned csak a megkapott e-mailben található linkre klikkelned és letölteni a nyugtát vagy számlát, de ki is lehet nyomtatni azt.

Fontos, hogy a megkapott bizonylaton szerepel a diákigazolvány száma, és a megvásárolt bérlet száma is. A számla egyes tételeiről külön igazolás is készül, mely szintén letölthető. Az igazolás részletesen tartalmazza a tételhez tartozó adatokat, például a nevet, diákigazolványszámot, bérlet típusát, árát és az érvényességi időt.

Amennyiben nem szeretnél regisztrálni, anélkül is pár perc alatt megvásárolhatod az elektronikus bérletedet. Viszont, ebben az esetben minden vásárlás alkalmával újból meg kell adni az adatokat.

Elektronikus bérlet vásárlása esetén, elég csupán a diákigazolványodat megmutatnod az ellenőrzés során. 

A regisztráció és a vásárlás folyamatáról, valamint egyéb részletekről a www.dkvejegy.hu oldal GY.I.K. (gyakran ismételt kérdések) felületén, valamint oldalanként a „Segítség” gombra kattintva részletes tájékoztatást kaphatsz.

Utazz a diákigazolványoddal februárban is!

Transit DKV
Töltse le applikációnkat Android vagy iOS rendszerű eszközére!
Ügyfélszolgálat
A DKV Zrt. ügyfélszolgálati feladatait a DV PARKING Kft. látja el
Járműveink
Tekintse meg a DKV Zrt. járműparkját!
3D modellek és videók
Villamos 3D modellek és VR filmek