Főoldal / Hírek

Múzeumok éjszakája a DKV-val

A DKV az idén is csatlakozott a Múzeumok éjszakája rendezvénysorozathoz. A színes programok mellett 2016. június 25-én mindenki nosztalgiázhat a DKV villamos és trolibusz járatain.

Az FVV típusú, sárga nosztalgia villamos szombaton 14 óra 30 perckor és 20 órakor indul a Nagyállomásról az 1-es vonalon.

A délután 14:30-kor induló irodalmi villamoson múltidéző fényképek mellett az utasok megismerhetik Debrecen nevezetességeit, történelmét a magyar szépirodalmon keresztül.

Az esti, 20 órakor induló utazás végén pedig az érdeklődők megtekinthetik a DKV Közlekedéstörténeti emlékszobáját, ahol mintegy 1000 tárgy kalauzolja el a látogatókat az 1900 évek elejétől napjainkig.

A nosztalgia villamosok díjmenetesen vehetők igénybe.

Az Emlékszoba bárki számára díjmenetesen megtekinthető 21 és 22 óra között. 21 órakor és 21 óra 30 perckor tárlatvezetéssel egybekötött látogatást biztosítunk.
Gyülekező helyszíne a DKV Zrt. Salétrom utcai telephelyének bejáratánál.

Szombaton a trolibusz szerelmeseinek is kedveskedünk, hiszen délután 14 óra 44 perctől menetrend szerint közlekedik a ZIU nosztalgia trolibusz is a 3-as vonalon, mely normál díjszabás mellett vehető igénybe.

Minden érdeklődőt szeretettel várunk! smile

ÜGYFÉLSZOLGÁLAT
A DKV Zrt. ügyfélszolgálati
feladatait a
DV PARKING Kft. látja el
Ugrás az
elérhetőséghez >>
DKV REKLÁM
Látható, feltűnő,
egyedi!
Ugrás a
reklámoldalra >>
JÁRMŰVEINK
Tekintse meg
járműparkunkat!
Ugrás az
oldalra >>
.