ÜGYFÉLSZOLGÁLAT
+36 52 531 513
Közösségi közlekedéssel
a zöld környezetért!
ÜGYFÉLSZOLGÁLAT
+36 52 531 513
DKV hírek
Együttműködés a jövő szakembereiért
2022. szeptember 20.

A Debreceni Szakképzési Centrum és a DKV Debreceni Közlekedési Zrt. együttműködésének már több éve visszanyúló hagyománya van.

A társasághoz minden évben érkeznek duális hallgatók a Szakképzési Centrum tagintézményeiből. A partnerség megerősítése céljából 2022. szeptember 20-án, kedden Tirpák Zsolt a DSZC kancellárja és Tóth Szabolcs a DKV Zrt. vezérigazgatója stratégiai megállapodást írtak alá.

A Szakképzési Centrum és a DKV közös célja az, hogy a szakképzésben tanuló felkészült, motivált, magasan képzett szakemberek számára vonzó életpályamodellt kínáljanak.  A stratégiai megállapodás lehetővé teszi, hogy a szakképzést összehangolják a vállalati igényekkel.

Sokrétű együttműködés a közös cél elérése érdekében. Az új stratégiai irányvonal lehetőséget teremt a szakképzés közös népszerűsítésére. Az együttműködés tartalmazza továbbá az iskolai tanműhelyek korszerűsitését, a fejlesztések szakmai támogatását, a szakmai tanárok képzését, szakmai tanulmányutak szervezését. A közös programok keretében, mint például a gyakorlati oktatáson, üzemlátogatáson, DSZC oktatói számára szervezett különböző vállalati programokon, kihelyezett órákon, keresztül a Szakképzési Centrum vezetői, munkatársai és tanulói megismerhetik a DKV vállalati kultúráját. A DKV Zrt. jövőben minden tanévben szervez majd ilyen szakmaspecifikus vállalati programokat a DSZC szakmai tanárai számára.

Közös pályaorientációs programok az együttműködés sikeréért. A DSZC és a DKV közös pályaválasztási programokkal már az általános iskolás tanulók számára életpályamodellt kínálnak, s vonzó teszik a szakképzést. A Szakképzési Centrum által szervezett pályaorientációs rendezvényeken, a DSZC és a DKV együtt népszerűsíti a szakmákat, ezzel is elősegítve a sikeres szakmaválasztást.

A társaság kiemelt figyelmet fordít a szakképzésben tanuló diákok duális képzésre. A képzésben résztvevő diákok modern üzemi körülmények között sajátíthatják el a legújabb szakmai ismereteket. A duális hallgatók számára a DKV gyakorlati képzést biztosít rendszeres évközi gyakorlat, nyári gyakorlat, az iskolában a társaság szakember által tartott előadás, kihelyezett tanóra és szakmai tanulmányi versenyre történő felkészítés keretében.

A partnerség megteremti annak feltételeit, hogy a szakmai színvonal fenntartható legyen.

Transit DKV
Töltse le applikációnkat Android vagy iOS rendszerű eszközére!
Ügyfélszolgálat
A DKV Zrt. ügyfélszolgálati feladatait a DV PARKING Kft. látja el
Járműveink
Tekintse meg a DKV Zrt. járműparkját!
3D modellek és videók
Villamos 3D modellek és VR filmek