Közösségi közlekedéssel
a zöld környezetért!
ÜGYFÉLSZOLGÁLAT:  +36 52 531 513
ÜGYFÉLSZOLGÁLAT
+36 52 531 513
DKV hírek
Keresd a DKV-t a Drive-on!
2023. május 22.

A Társaság várja az érdeklődőket 2023. május 27-28-án a Debrecen Drive-on, a Nagyerdei Stadiont övező, zöld környezetben, a már megszokott helyen. Az ország legnagyobb járműipari seregszemléjének több, mint 50.000 m2-es területén a DKV Zrt. is ott lesz.

Keresd a Zöld Buszt, a legújabb szóló e-Citaro és a hosszú kiránduló utakra is alkalmas Intouro autóbuszokat a DRIVE-on!

A játékok sem maradnak el! Az idén a közlekedésbiztonság a fő téma!

Mikor látszol? Próbáld ki! Teszteld le Te magad, hogy milyen távolságból lát téged a járművezető. Mi az a távolság, ami még biztonságos lehet számodra a jármű mellett elhaladva. A tükör holttér ismeretének fontossága, a biztonságos közlekedés lesz a középpontban!

Ha tavaly felkeltette az érdeklődésed a Szabadulóvillamos, van egy szuper hírünk! Idén egy elektromos autóbusz fogságából kell majd kijutnod! Nézz szét alaposan, gondolkodj és fejtsd meg az összes rejtvényt!

A játékokon legjobban teljesítők között havi bérleteket sorsolunk ki, persze ezen kívül egyéb meglepetésekkel is készülünk nektek.

A DKV, a Rolling Kids csapatával együttműködve, május 27-én szlalompályával készül a gyermekeknek és felnőtteknek, ahol számtalan két-és négykerekű, lábbal hajtható jármű várja majd az élményekre szomjazó családokat. Jó volt gokartozni az Autómentes Napon! Keress minket! Most is jó lesz!

Mini Drive

Társaságunkat idén is a JövőMenők fiatal legénysége képviseli majd a versenyen, akik ismét a Mercedes-Benz eCitaro elektromos autóbusz mintájára épült mini Zöld Busszal szállnak harcba a győzelemért.  Szurkolj nekik! Biztasd a JövőMenőket!

Gyermeknapi Villamoskarnevál

A DKV nem feledkezik meg a legkisebbek köszöntéséről sem, hiszen erre a hétvégére esik a nemzetközi gyermeknap is. A kisgyermekes családok számára, május 28-án, vasárnap, villamos különjáratok indulnak a Nagyállomásról az 1-es vonalon. Nosztalgiázzatok egyet a favázas és a Bengáli villamosokon, vagy utazzatok a feldíszített kék és CAF villamosokon! A járatok indulási időpontjait megtalálhatjátok majd a DKV honlapján és Facebook oldalán!

 

Szerezz velünk élményeket! Találkozzunk a Drive-on! 

Transit DKV
Töltse le applikációnkat Android vagy iOS rendszerű eszközére!
Ügyfélszolgálat
A DKV Zrt. ügyfélszolgálati feladatait a DV PARKING Kft. látja el
Járműveink
Tekintse meg a DKV Zrt. járműparkját!
3D modellek és videók
Villamos 3D modellek és VR filmek