ÜGYFÉLSZOLGÁLAT
+36 52 531 513
DKV hírek
DKV a Debrecen Drive-on
2023. május 31.

2023. május 27-28-án a DKV is kint volt a Drive-on, a Nagyerdei Stadiont övező kellemes, zöld környezetben. Az ország legnagyobb járműipari seregszemléjén, a több mint 50.000 m2-es területen idén 31 ezren vettek részt. A Társaság standját szombaton és vasárnap is sok száz érdeklődő kereste fel.

A DKV a Zöld Busz mellett a legújabb szóló e-Citaro és a hosszú kiránduló utakra is alkalmas Intouro autóbuszokkal is kitelepült a rendezvényre, melyek a Társaság fő látványosságai voltak. A játékok sem maradtak el: idén a közlekedésbiztonság volt a fő témájuk. Mindenki letesztelhette magát, hogy milyen távolságból látja a járművezető és mi az a távolság, ami még biztonságos a jármű melletti elhaladáshoz. A tükör holttér ismeretének fontossága, a biztonságos közlekedés került a középpontba. Ennek szellemében a Közlekedéstudományi Egyesület (KTE) és a Magyar Közlekedéstudományi és Logisztikai Intézet (KTI) „A biztonságé az elsőbbség" című figyelemfelhívó plakátkiállítását is megtekinthették a Társaság standját felkeresők. A tavaly nagy sikert aratott Szabadulóvillamos után a hosszúhétvégén egy elektromos autóbusz fogságából kellett kijutnia a bátor próbálkozóknak. Azok körében, akik megfejtették az összes rejtvényt és a játékokon a legjobban teljesítettek, ajándékcsomagokat sorsoltunk ki, de ezen kívül egyéb meglepetésekkel is készültünk a DKV standjára kilátogatóknak. A vállalat a Rolling Kids csapatával együttműködve május 27-én szlalompályával kedveskedett a gyermekeknek és a felnőtteknek, ahol számos két- és négykerekű, lábbal hajtható jármű várta az élményekre szomjazó családokat. Aki viszont a JövőMenők kis Zöld Buszával gurult volna egy kört, azt is megtehette, ugyanis vasárnap a családok használhatták a versenygépet, amely egész nap úton volt a Nagyerdőn.

Idén is menők voltak a JövőMenők!

A Mini Drive idei versenyén is a JövőMenők fiatal legénysége képviselte Társaságunkat, akik ismét a Mercedes-Benz eCitaro elektromos autóbusz mintájára épült mini Zöld Busszal szálltak harcba a győzelemért. A fergeteges hangulatú, izgalmas futamon a DKV JövőMenői hatalmasat versenyeztek. A tuningolt kis Zöld Busszal akadálypályán, lóerő kihíváson és gyorsasági pályán is száguldoztak a kis pilóták és mitfárerek, akik színes ügyességi feladatokat is teljesítettek és remek teljesítménnyel rukkoltak elő a közel 5 órás megmérettetésen. Bár a dobogóra végül nem állhattak fel a Társaság kis versenyzői, de így is fantasztikusan szerepeltek és örök élménnyel gazdagodtak. Egy biztos, a Legszebb busz és a Legmosolygósabb csapat idén is a JövőMenőké volt!

Gyermeknapi Villamoskarnevál

A DKV nem feledkezett meg a legkisebbek köszöntéséről sem, hiszen vasárnap volt a nemzetközi gyermeknap is. A kisgyermekes családok számára, május 28-án villamos különjáratok indultak a Nagyállomásról az 1-es vonalon. Kicsik és nagyok együtt nosztalgiázhattak a favázason és a Bengálin, vagy a feldíszített kék és CAF villamosokon, ahol Társaságunk édességgel is kedveskedett a gyerekeknek.

A kétnapos eseményről készült fotógaléria ide kattintva megtekinthető!

A DKV Zrt. ügyfélszolgálati feladatait a DV PARKING Kft. látja el