ÜGYFÉLSZOLGÁLAT
+36 52 531 513
DKV hírek
Keresd a DKV-t a Drive-on!
2024. május 22.

A Társaság várja az érdeklődőket 2024. május 25-26-án a Debrecen Drive-on, a Nagyerdei Stadiont övező, zöld környezetben, a már megszokott helyen. Az ország legnagyobb járműipari seregszemléjének több, mint 50.000 m2-es területén a DKV Zrt. is ott lesz.

Keresd a legújabb csuklós Mercedes Conecto autóbuszt, a környezetkímélő Solaris trolibuszt, vagy Debrecen egyik legzöldebb járművét, az eCitaro autóbuszt a DRIVE-on!

Játssz a DKV-val idén is! Az idei évben a közlekedésbiztonság mellett, az évfordulóké a főszerep!

Tedd próbára tudásod kvízünkkel, vegyél részt megújult holttér játékunkon és teszteld milyen, amikor elterelik a figyelmed a zebrán történő átkelés közben.

Légy te a leggyorsabb szabadulóművész! 2023 után ismét visszatér a nagysikerű szabadulóbusz. Az elektromos járművet a DKV központi rendezvényterén, a Debrecen Drive kordonjain belül találjátok meg. Nyomozz úgy, hogy még Columbo is megirigyelje!

A játékok mellett 2024. május 25-én, szombaton, a társaság a Rolling Kids csapatával együttműködve, ismét szlalompályával készül a gyermekeknek és felnőtteknek, ahol számtalan két-és négykerekű, lábbal hajtható jármű várja majd az élményekre szomjazó családokat.

Mini Drive

Társaságunkat idén is a JövőMenők fiatal legénysége képviseli majd a versenyen, akik ismét a Mercedes-Benz eCitaro elektromos autóbusz mintájára épült mini Zöld Busszal szállnak harcba a győzelemért.  Szurkolj nekik! Biztasd a JövőMenőket!

Találkozzunk a Debrecen Drive-on!

A DKV Zrt. ügyfélszolgálati feladatait a DV PARKING Kft. látja el