Főoldal / Hírek

Múzeumok Éjszakája a DKV-val

Az elmúlt évek hagyományaihoz hasonlóan az idén is csatlakozunk a 2017. június 24-ei, nagy sikerű Múzeumok Éjszakája rendezvénysorozathoz.

Az idén 20 éves évfordulóját ünneplő KCSV, „kék” villamosok jubileuma alkalmából, éjszakai járatokat indítunk a 2-es villamos vonalon. Az éjszakai villamosok azon felül, hogy segítik a rendezvényre kilátogatók hazajutását, mini villamos-történeti tárlatként szemléltetik majd a debreceni villamos-közlekedés fejlődését.

Az éjszakai 2-es villamosok 23, 24 és 1 órakor indulnak a Nagyállomásról.

A 23 órakor induló villamoson különleges idegenvezetés is lesz. Az 1-es villamos vonalon már többször közlekedtetett irodalmi villamos után, az idén először útjára indul a 2-es vonalon is.

A járatok a Múzeumok Éjszakájára vásárolt karszalaggal díjmentes, karszalag nélkül normál díjszabás ellében vehetők igénybe.

A trolibusz-közlekedést kedvelők részére is szolgálunk programmal, hiszen a 3-as vonalon az utolsó menetrend szerinti járat ZIU trolibusz lesz. A trolibusz 22 óra 35 perckor indul a Segner térről, és karszalaggal szintén díjmentesen vehető igénybe.

A Múzeumok Éjszakáján mutatjuk be a S(z)ÍN-TEREK Villamostörténeti Kiállításunk, valamint a KCSV villamosról készült 3D-s filmet is, mely újdonságnak számít a közlekedés területén.

Minden érdeklődőt szeretettel várunk! laughing

ÜGYFÉLSZOLGÁLAT
A DKV Zrt. ügyfélszolgálati
feladatait a
DV PARKING Kft. látja el
Ugrás az
elérhetőséghez >>
DKV REKLÁM
Látható, feltűnő,
egyedi!
Ugrás a
reklámoldalra >>
JÁRMŰVEINK
Tekintse meg
járműparkunkat!
Ugrás az
oldalra >>
.