Közösségi közlekedéssel
a zöld környezetért!
Gyűjtőjegy

A tömb 11 db jegyet tartalmaz, melyet 10 db elővételi menetjegy áráért lehet megvásárolni. Mindez 10 %-os kedvezménynek felel meg.

A jegyek csak tömbben árusíthatóak! A tömbből jegyet kitépni nem lehet, azok, még ha érvényesítve vannak is, külön-külön nem jogosítanak utazásra. Ebben az esetben az ellenőrök pótdíjat szabnak ki.

A gyűjtőjegy a DKV Zrt. menetrend szerinti autóbusz-, trolibusz- és villamosjáratain, a vonalak teljes hosszán érvényes. A tömbben érvényesített jegy, átszállás és utazás megszakítása nélküli utazásra jogosít.

Árváltozás után a gyűjtőjegy még 3 hónapig használható fel utazásra. Ezt követően a hiánytalan, utazásra még nem használt, sértetlen tömböt a DKV Zrt. megbízott ügyfélszolgálata visszaváltja. A 3 300 Ft-os gyűjtőjegyek 2020. március 31-ig használhatóak fel utazásra. 

A gyűjtőjegyet, a felszállást megelőzően elő kell készíteni. Felszállást követően, az utazás megkezdésekor azonnal érvényesíteni kell a jegykezelő készülékkel, érvényesítés nélkül utazásra nem jogosít. Az érvényesített jegyet tartalmazó tömböt az utazás végéig meg kell őrizni, ellenőrzéskor fel kell mutatni, az ellenőrzést végző személy kérésére át kell adni.

Az érvényesített jegyet tartalmazó tömb másra át nem ruházható.

Transit DKV
Töltse le applikációnkat Android vagy iOS rendszerű eszközére!
Ügyfélszolgálat
A DKV Zrt. ügyfélszolgálati feladatait a DV PARKING Kft. látja el
Járműveink
Tekintse meg a DKV Zrt. járműparkját!
3D modellek és videók
Villamos 3D modellek és VR filmek