Főoldal / Kiegészítő általános bérlet

Kiegészítő általános bérlet

A kiegészítő általános bérlet, a DKV Zrt. menetrend szerinti autóbusz-, trolibusz- és villamosjáratain, a vonalak teljes hosszán, a VOLÁN társaságok, vagy a MÁV-START Zrt. által kiadott, általános és azonos hónapra szóló bérletszelvénnyel, valamint az arra jogosító igazolvánnyal együtt érvényes.
Az érvényességi idő alatt korlátlan számú utazásra jogosít.

A bérletszelvény az adott hónap 1-jén üzemkezdettől, vagy időszakon belüli vásárlás esetén a vásárlástól, a következő hónap 5-én üzemzárásig használható.

Használatára az jogosult, aki rendelkezik olyan, a VOLÁN társaságok, illetve a MÁV-START Zrt. által kiadott érvényes, legalább havi (nem 30 napos) helyközi bérletszelvénnyel, melynek induló- vagy célállomása Debrecen.

A kiegészítő általános bérletszelvény csak a VOLÁN társaságok, illetve a MÁV-START Zrt. által kiadott, a kiegészítő bérletszelvénnyel megegyező típusú és azonos időszakra vonatkozó bérletszelvénnyel, valamint az arra jogosító igazolvánnyal együtt érvényes. Az általános kiegészítő bérletet tehát csak általános távolsági bérlettel együtt lehet használni.

A DKV Zrt. által kiadott általános kiegészítő bérletszelvényen a VOLÁN társaságnál váltott bérletigazolvány számát, illetve a MÁV-START Zrt. bérleten lévő igazolványszámot az utazás megkezdése előtt tintával, olvashatóan, javítás nélkül fel kell tüntetni a szelvény megfelelő rovatába.

A bérletszelvényt az érvényességre jogosító távolsági bérlettel együtt felszálláskor és ellenőrzéskor fel kell mutatni, az ellenőrzést végző személynek kérésre át kell adni.

Az érvényesített bérletszelvény másra át nem ruházható.

A MÁV-START Zrt. által kibocsátott arcképes igazolvánnyal, valamint a VOLÁN társaságok által kiadott szabadjeggyel rendelkező utasok kiegészítő bérletszelvény használatára nem jogosultak.


ÜGYFÉLSZOLGÁLAT
A DKV Zrt. ügyfélszolgálati
feladatait a
DV PARKING Kft. látja el
Ugrás az
elérhetőséghez >>
DKV REKLÁM
Látható, feltűnő,
egyedi!
Ugrás a
reklámoldalra >>
JÁRMŰVEINK
Tekintse meg
járműparkunkat!
Ugrás az
oldalra >>
.