Főoldal / Kiegészítő tanuló bérlet

Kiegészítő tanuló bérlet

A kiegészítő tanuló bérlet a DKV Zrt. menetrend szerinti autóbusz-, trolibusz- és villamosjáratain, a vonalak teljes hosszán, a VOLÁN társaságok, vagy a MÁV-START Zrt. által kiadott, tanuló és azonos hónapra szóló bérletszelvénnyel, valamint az arra jogosító igazolvánnyal együtt érvényes.
Az érvényességi idő alatt korlátlan számú utazásra jogosít.

A bérletszelvény az adott hónap 1-jén üzemkezdettől, vagy időszakon belüli vásárlás esetén a vásárlástól, a következő hónap 5-én üzemzárásig használható.

Használatára az jogosult, aki rendelkezik olyan, VOLÁN társaságok, illetve MÁV-START Zrt. által kiadott érvényes, legalább havi  (nem 30 napos) helyközi bérletszelvénnyel melynek induló-, vagy célállomása Debrecen.

A kiegészítő tanuló bérletszelvény csak a VOLÁN társaságok, illetve a MÁV-START Zrt. által kiadott, a kiegészítő bérletszelvénnyel megegyező típusú és azonos időszakra vonatkozó bérletszelvénnyel, valamint az arra jogosító igazolvánnyal együtt érvényes. A kiegészítő tanuló bérletet tehát csak tanuló távolsági bérlettel együtt lehet használni.

A DKV Zrt. által kiadott tanuló kiegészítő bérleten az utazás megkezdése előtt ugyanazt a számot kell tintával, olvashatóan, javítás nélkül feltüntetni a szelvény megfelelő rovatába, mint a MÁV-START Zrt. illetve a VOLÁN társaságnál váltott bérletszelvényen.

A bérletet az érvényességre jogosító távolsági bérlettel együtt felszálláskor és ellenőrzéskor fel kell mutatni, az ellenőrzést végző személynek kérésre át kell adni.

Az érvényesített bérletszelvény másra át nem ruházható.

Levelezős hallgatók, valamint a MÁV-START Zrt. által kibocsátott arcképes igazolvánnyal, továbbá a VOLÁN társaságok által kiadott szabadjeggyel rendelkező utasok kiegészítő bérletszelvény használatára nem jogosultak.


ÜGYFÉLSZOLGÁLAT
A DKV Zrt. ügyfélszolgálati
feladatait a
DV PARKING Kft. látja el
Ugrás az
elérhetőséghez >>
DKV REKLÁM
Látható, feltűnő,
egyedi!
Ugrás a
reklámoldalra >>
JÁRMŰVEINK
Tekintse meg
járműparkunkat!
Ugrás az
oldalra >>
.