Közösségi közlekedéssel
a zöld környezetért!
ÜGYFÉLSZOLGÁLAT:  +36 52 531 513
ÜGYFÉLSZOLGÁLAT
+36 52 531 513
Mobil vonaljegy

A mobil vonaljegy a Nemzeti Mobilfizetési Zrt. és viszonteladó partnerei mobiltelefonos applikációján keresztül vásárolható meg. Az applikáció Android és iOS rendszerű készülékekre egyaránt letölthető.

További információ: https://mobiljegy.nmzrt.hu/

Az applikáción keresztül megvásárolt mobil vonaljegy érvényes a DKV Zrt. menetrend szerinti autóbusz-, trolibusz- és villamosjáratain, a vonalak teljes hosszán.

Az érvényesített mobil vonaljegy egyszeri, átszállás és megszakítás nélküli utazásra jogosít fel.

Az elektronikus mobiljegy vásárlása, érvényesítése és ellenőrzése is az applikáción keresztül történik.

A megvásárolt vonaljegyet az utazás megkezdése előtt, a jármű külső felületén az első vagy a második ajtó mellett elhelyezett QR kód leolvasásával kell érvényesíteni.

Fontos, hogy a megvásárolt vonaljegy érvényesítés nélkül nem jogosít fel utazásra, és pótdíjazási eljárást von maga után.
A mobil vonaljegy használata esetén az utasnak rendelkeznie kell az utazási ideje alatt folyamatos adatkapcsolattal működő, az érvényességet jelző animáció megjelenítésére alkalmas, megfelelő töltöttségi állapotú készülékkel.

Jegyellenőrzés esetén az alkalmazás „Jegyeim” menüpontjában az „Érvényes" státuszú jegynél található „Részletek” feliratot megérintve megjelenik egy kód, amit fel kell mutatni az ellenőrnek leolvasásra.

Jegyellenőrzés esetén az alkalmazásban az érvényes jegynél megjelenő aztek kódot kell felmutatni az ellenőrnek.

Az érvényesített vonaljegy 30 perc után átkerül az elhasznált jegyek közé. Amennyiben az egyszeri, megszakítás nélküli utazás valamilyen oknál fogva több időt vesz igénybe, mint 30 perc, a jeggyel ugyanazon a járaton a végállomásig tovább utazhat az utas. Ebben az esetben ellenőrzéskor a jegyét már az „Elhasznált jegyeim” menüpont alatt fogja megtalálni, melyet kiválasztva szintén megjelenik egy ellenőrző kód, amit fel kell mutatni az ellenőrnek leolvasásra. Az ellenőrök által leolvasott kód a jegyet érvényesként fogja megjeleníteni.

A mobil vonaljegy másra át nem ruházható.

A mobil vonaljegy a vásárlástól számított 6 hónapig használható fel utazásra vagy váltható vissza a mobil alkalmazáson keresztül. A vásárlástól számított 6 hónapon túl nem felhasználható és nem visszaváltható.

Transit DKV
Töltse le applikációnkat Android vagy iOS rendszerű eszközére!
Ügyfélszolgálat
A DKV Zrt. ügyfélszolgálati feladatait a DV PARKING Kft. látja el
Járműveink
Tekintse meg a DKV Zrt. járműparkját!
3D modellek és videók
Villamos 3D modellek és VR filmek