Közösségi közlekedéssel
a zöld környezetért!
DKV hírek
Átmenetileg szünetel a bérletárusítás néhány időszakos bérletpénztárban
2020. március 24.

A kialakult járványügyi veszélyhelyzet miatt a DKV Zrt. egyes időszakos bérletpénztáraiban és néhány partnerénél átmenetileg szünetel a bérletek értékesítése.

Ezek az alábbiak: 

  • MÁV Menetjegyiroda – Debrecen, Rózsa utca 4.
  • Coop Maxi áruház – Debrecen, Angyalföld tér 17.
  • Józsa, Fortuna Trafik – Debrecen-Józsa, Szengyörgyfalvi út 9.
  • Józsa, TOMA Bt. – Debrecen-Józsa, Szengyörgyfalvi út 6.
  • Téglás, Városi Mozi – Téglás, Kossuth út 63.
  • Nyírmártonfalva, Posta – Nyírmártonfalva, Széchenyi út 30.

Tájékoztatjuk továbbá utasainkat, hogy a Debreceni Egyetem főépületében található bérletpénztárunk 2020. március 30-tól a megszokott nyitvatartási időben (H-Cs 9:00-15:00, P 9:00 – 12:00) áll az utasaink rendelkezésére. A vásárlói létszám függvényében a bérletpénztár nyitva tartása változhat.

A Kishegyesi úti TESCO bevásárlóközpontban található időszakos bérletpénztár, 2020. március 28-tól a DKV Zrt. Segner téri forgalmi indító épületében található bérletpénztárba költözik át, ahol a már megszokott szolgáltatási körrel és nyitvatartási idővel várja az utasokat.

Társaságunk Petőfi téren, Segner téren és Doberdó utcán található állandó bérletpénztárai és a DKV Zrt. megbízott ügyfélszolgálata változatlan nyitvatartási időben áll az utasok rendelkezésére.

Felhívjuk a figyelmüket arra, hogy a DKV Zrt. elektronikus bérlet vásárlására is lehetőséget ad utasainak, melyet otthonról is megvásárolhat. Elektronikus bérletet csak azok tudnak venni, akiknek diákigazolványa, vagy új típusú személyigazolványa van.

Transit DKV
Töltse le applikációnkat Android vagy iOS rendszerű eszközére!
Ügyfélszolgálat
A DKV Zrt. ügyfélszolgálati feladatait a DV PARKING Kft. látja el
Járműveink
Tekintse meg a DKV Zrt. járműparkját!
3D modellek és videók
Villamos 3D modellek és VR filmek