ÜGYFÉLSZOLGÁLAT
+36 52 531 513
DKV hírek
Kétszeres gyémánt 2021
2022. március 23.

Kétszeres gyémánt díjat vett át a DKV Zrt. a Magyar Marketingszövetség idén már hetedik alkalommal megrendezett Marketing Diamond Awards országos versenyén.
A kétszeres Marketing Diamond Awards 2021 elismerést a Társaság a DKV mobiljegy népszerűsítő kampányával, illetve a Zöld sziget a belvárosban, a Debreceni Autómentes Nap szervezésével nyerte el.

A Magyar Marketing Szövetség (MMSZ) a díjat azért hozta létre, hogy teret adjon a kisebb ügynökségek és a kisebb költségvetésből megvalósuló marketingaktivitások számára is. 

A Marketing Diamond Awards 2021-es kiírására 12 kategóriában, 48 cég összesen 137 nevezése érkezett. A pályázók kétharmada az ügynökségi oldalt képviselte, míg harmaduk a megbízói oldalt reprezentálta. Debrecenből három cég, az EDC, a Csokonai Színház és a DKV Zrt. a megbízói oldal kategóriában pályázott és nyert a megmérettetésen.

A DKV Zrt. két pályamunkát nyújtott be. Az online felületen futó kampányok kategóriájában az elektronikus- és mobiljegyet népszerűsítő kampánnyal, míg a CSR kampányok kategóriájában az Autómentes nap megrendezésével nevezett a Társaság.

Az elektronikus termékeket népszerűsítő kampány 3 szakaszban zajlott le. Az első szakasz 2020. december 16 – 2021. január 15., a második szakasza 2021. január 27. – 2021. február 08., a harmadik pedig 2021. augusztus 25. – 2021. szeptember 10. közé esett.

A kampányok hatására 2021-ben az elektronikus értékesítésünk aránya 30%-al növekedett.

Jól jelzi a kampány környezetkímélő hatásának eredményességét, hogy korábban jelentősnek számító, papír alapú postai értékesítésünk ugyan ebben az időszakban az általános havi bérlet esetében 11%-al, a havi diákbérlet esetében pedig 12,57%-al esett vissza az általános forgalom változatlansága mellett.    

Az Autómentes Nap városi rendezvényét, több mint öt éve a DKV Debreceni Közlekedési Zrt. kommunikációs csapata fogja össze. 2021-ben először, a „ZÖLD DEBRECEN” szlogen jegyében a Piac utca, Szent Anna és Kossuth utca közötti szakaszát zárták le a forgalom elől, és zöldbe borították a belváros érintett szakaszát. A rendezvényre, több, mint ötezren látogattak ki 2021. szeptember 18-án. A kezdeményezés fő célja a fenntartható, környezetkímélő alternatív közlekedési megoldások, úgy, mint a közösségi közlekedés és a nem motorizált közlekedési módok népszerűsítése volt. A gyémánt az Autómentes Nap rendezvénynek, annak minden kiállítójának, Debrecen Város Önkormányzatának és valamennyi, a szervezés háttér feladatait önzetlenül ellátó, segítő szervezetnek is szól.

A DKV Zrt. ügyfélszolgálati feladatait a DV PARKING Kft. látja el