Főoldal / Hírek

Sikeres tesztidőszak - DKV Free Wifi minden villamoson

A DKV Zrt. az elmúlt két évben számos fejlesztést hajtott végre, új online szolgáltatásokat vezetett be. 2016. év végén, teszt jelleggel elindította két trolibuszon és két villamoson
a DKV FreeWIFI hálózatot.

Az elmúlt időszak pozitív üzemeltetési tapasztalatai és az utasvisszajelzések alapján mostantól minden villamoson elérhető a DKV Free WIFI.

A díjmentesen használható wifi hálózat mostantól minden régi (KCSV) és új (CAF) típusú villamoson elérhető, mind az 1-es, mind a 2-es vonalon.

A DKV Hot Spot – azaz a vezeték nélküli helyi hálózat – szolgáltatás lehetővé teszi vezeték nélküli hálózati (WLAN) adapterrel rendelkező eszközök használói számára, így például a mobiltelefon, laptop, tablet, PDA, hogy internet hozzáférést vegyenek igénybe, ezeken a járműveken.

A csatlakozáshoz nem kell mást tenni, mint engedélyezni a mobil készüléken a wifi hálózatok elérését, majd kiválasztani a DKV_Free_WiFi nevű nyílt hálózatot. A Felhasználási feltételek elolvasása
és elfogadása után a csatlakozás automatikusan megtörténik.

A DKV Free Wifin keresztül elérhető szolgáltatás sávszélessége lehetővé teszi azt, hogy az utasaink menet közben böngésszenek az interneten, a közösségi oldalakon, elintézzék iskolai, hivatali ügyeiket, vagy a villamoson a TransIT DKV valósidejű adatokat tartalmazó applikációval megtervezzék továbbutazásukat.

Az utasok a járműveken azonnal értesülnek a free wifi hálózatról, hiszen minden járműre Free Wifi matricát helyeztünk el, valamint a TFT monitorokon is megjelenítjük a felhívást.

A városi Smart City elképzelésekhez igazodva, a  DKV Debreceni Közlekedési Zrt. folyamatosan fejleszti a már meglévő valósidejű mobil applikációt, a dinamikus megállóhelyi utastájékoztató rendszert, valamint folytatja a jövőben is az olyan okos megoldások bevezetését a helyi közösségi közlekedésben, mellyel nem csak az utazást és a tájékozódást könnyíti meg, de az utazás közbeni komfortérzetet is növeli.

ÜGYFÉLSZOLGÁLAT
A DKV Zrt. ügyfélszolgálati
feladatait a
DV PARKING Kft. látja el
Ugrás az
elérhetőséghez >>
DKV REKLÁM
Látható, feltűnő,
egyedi!
Ugrás a
reklámoldalra >>
JÁRMŰVEINK
Tekintse meg
járműparkunkat!
Ugrás az
oldalra >>
.